• ΑΡΧΕΙΟ
25 Σεπτέμβριος 2013, 16:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:31

29 Σεπ έως 4 Οκτ 2013: Έκθεση Φωτογραφίας για τη Μικρασιατική Εκστρατεία στα Τρίκαλα

  • 29 Σεπ έως 4 Οκτ 2013: Έκθεση Φωτογραφίας για τη Μικρασιατική Εκστρατεία στα Τρίκαλα

Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα τη Μικρασιατική Εκστρατεία από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τη συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πορεία στο Σαγγάριο».

Πρόκειται για σπάνιες στρατιωτικές φωτογραφίες - ντοκουμέντα της μικρασιατικής εκστρατείας με ξεχωριστή ενότητα για την καταστροφή της Σμύρνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος και το υλικό έχει επιμεληθεί η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και απευθύνεται κυρίως στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό και θα προβάλλεται ιστορικό ντοκιμαντέρ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και στις 7 το απόγευμα στον Μύλο Ματσόπουλου.

Επισκέψεις σχολείων και συλλόγων κατόπιν επικοινωνίας με Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στο τηλέφωνο 24310 35106 (Ευαγγελία Μπουντούρη).

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Τρικάλων
Δείτε τα στοιχεία της Λέσχης