15 Νοέμβριος 2012, 11:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:39

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και άλλων αγώνων δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15-11-2012 και την Παρασκευή 16-11-2012, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Oι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν την ημέρα της πορείας, Σάββατο 17-11-2012 και θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους:

Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Έτσι, από Πέμπτη έως και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Αμερικανική Πρεσβεία, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ