12 Οκτώβριος 2012, 16:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 10:56

Διαψεύδει ο Βασίλης Καρράς την είδηση του ξυλοδαρμού

  • Διαψεύδει ο Βασίλης Καρράς την είδηση του ξυλοδαρμού

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλονίκη τηλεόραση-thessaloniki tv», ο λαικός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς δήλωσε φανερά ενοχλημένος με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ότι ο μάνατζερ του και ο ίδιος έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στη Γερμανία στη διάρκεια εμφάνισης του.

Όπως είπε, ουδέποτε βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ντίσελντορφ, αλλά ήταν στο Ανόβερο όπου η εκδήλωση άρχισε και τελείωσε κανονικά με μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος.

Η μουσική εκδήλωση μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο λαϊκός τραγουδιστής έγινε σε τοπικό κέντρο του Ανόβερο, δυο εβδομάδες πριν. Ο Βασίλης Καρράς ενημερώθηκε νωρίτερα σήμερα από τον ιδιοκτήτη του κέντρου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, λόγω του δημοσιεύματος και του θορύβου που προκλήθηκε, ότι αρκετή ώρα μετά την αποχώρηση του από το κέντρο κάποιοι πελάτες λογομάχησαν για ένα τραπέζι και πως ουδέποτε ξυλοκοπήθηκε κανένας και πόσο μάλλον ο ίδιος και ο μάνατζερ του.

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στον Τύπο για κακά σχόλια και πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά προς τα blog που έχουν αναρτήσει το δημοσίευμα.

Πηγή: thebest